Winkelwagen
Erkend Haarwerkspecialist
 SEMH Gecertificeerd

SEMH Gecertificeerd

Al onze Aderans Hair Centers zijn angesloten bij het SEMH, de Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen. Deze controleert jaarlijks of wij voldoen aan de door hen gestelde eisen, zoals inrichting van de protheseruimte, klachtenafhandeling, levertijd, privacy en voorlichting naar onze klanten.

SEMH is de enige gekeurde certificeringsinstantie in de Haarwerkbranche en toetst of haarwerkbedrijven voldoen aan de eisen die gesteld zijn door de HSBN, waar onze Hair Centers ook bij zijn aangesloten.

 ANKO

ANKO

Alle Aderans Hair Centers zijn aangesloten bij de klachtencommissie van ANKO.

Erkende haarwerkspecialisten zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Alle erkende haarwerkspecialisten werkenzijn aangesloten bijĀ De Geschillencommissie. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid. ANKO erkende haarwerkspecialisten hebben contracten afgesloten met de zorgverzekeraars, waardoor zij voor u kunnen declareren. De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk.

 HSBN (Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland)

HSBN (Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland)

Alle Aderans Hair Centers zijn aangesloten bij de HSBN.

HSBN taat voor kwaliteit en is de vereniging voor de echte haarwerkspecialist.
Hier is een grote behoefte aan, met name onder door de SEMH-gecertificeerde
haarwerkbedrijven. Maar sowieso onder de haarwerkspecialisten die gedreven worden door vakmanschap en zich daarmee willen onderscheiden. - HSBN -

Search engine powered by ElasticSuite